O Ses Rap jürisi Eypio Abdürrahim Akça kim şarkıları

2 Şubat 1983 tarihinde Konya’da doğan rap şarkıcısı. Gerçek adı Abdürrahim Akça’dır. A.P.O. olan sahne adını 2013’te Egypio olarak değiştirdi.

Aslen Afganistan Türkmen anne babanın çocuğu olarak Konya’da doğdu. 2002’ye dek İstanbul Zeytinburnu’nda yaşadı. 2002’de Hollanda’ya gitti.

İ2015’de Burak King ile birlikte yaptığı “Günah Benim” adlı single parçası ile adını duyurdu. Daha sonra Mustafa Sandal ile yaptığı Reset şarkısıyla hayran kitlesi arttı.

Diskografi

Albümleri

2005 – A.P.O – (EP)
2006 – Rap Fabriek
2007 – Hırsız Var
2008 – Apollo
2011 – AbduRhyme
2012 – 16:34
2014 – Beton Duvar
2016 – Günah Benim – 3 Adım Müzik –
2020 – Urgan – DMC –

Reklam

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*